Wie zijn wij?

 

SAVA staat voor Sociale Activering Voor Allen. Er is de afgelopen jaren opgemerkt dat er veel 'meedoen' vragen zijn binnen gemeente Alphen aan den Rijn, inwoners met een afstand tot de maatschappij en/of arbeidsmarkt door overtuiging, cultuur of andere omstandigheden. Echter is het niet altijd mogelijk om (direct) aansluiting te vinden bij het reguliere aanbod. Wij proberen op een laagdrempelige manier deze inwoners te activeren en mee te laten doen zodat zij op den duur wel kunnen aansluiten bij het reguliere aanbod.
SAVA biedt deze inwoners een platform, ondersteuning in de vorm van verbinding, informatie, activiteiten waaronder ook evenementen.
Wij hopen met deze website zowel deze inwoners als de betrokken professionals van relevante informatie te voorzien.

 

Fatima 

Actieve burger en initiatiefneemster. Fatima is een bezige bij. Naast haar werk vindt zij het belangrijk een actief aandeel aan de maatschappij te hebben. Zij draagt haar steentje op diverse manieren bij. 

Zij is opgegroeid in twee culturen. De Marokkaanse cultuur vanuit het gezin en de Nederlandse cultuur vanuit waar zij woonden. Hierdoor kan zij goed inschatten wat er nodig is om een brug te bouwen en mogelijkheden te creëren om mee te doen in de breedste zin van het woord.


Cecile

Betrokken en gepassioneerd. Bij het laten groeien en ontwikkelen van mensen binnen
organisaties gaat haar hart sneller kloppen. Zij heeft een talent voor Relatiemanagement,
Coaching en Training. Daarnaast is zij altijd actief binnen diverse netwerken binnen haar
vakgebied. Zij wil nu haar kennis en ervaring inzetten om ook anderen te
helpen. Door mensen in hun kracht te laten komen en daardoor meer kansen voor zichzelf
kunnen creëren en pakken. Verbinden, respect, openstaan, leren van elkaar en veel humor is daar een heel belangrijk onderdeel van.


Farida

Ondernemend en sociaal. Zij houdt van uitdagingen. Dat laat haar carrière van 24 jaar beveiliging ook duidelijk zien. Oplettendheid en behulpzaam zijn zit in haar bloed.

Door de ervaringen van haar werk en haar ervaringen in haar persoonlijk leven is zij geïnteresseerd in wat er omgaat in de mens. Haar opleiding tot Life Coach was  dan ook een logische keuze. Met daarnaast haar opleiding tot cognitief therapeut, psychosociale medische basiskennis en voeding hoopt zij op deze manier haar steentje bij te kunnen dragen in de ontwikkeling van mens en maatschappij. 


Lethisia

Betrokken en sociaal. Zij houdt van uitdagingen, denkt oplossingsgericht en heeft een groot gevoel voor humor. 
Haar achtergrond is Sociaal, Juridisch en Pedagogisch.  Zij zet haar  jarenlange ervaringen kennis in het ondersteunen van allerlei doelgroepen op allerlei levens gebieden graag in om te ondersteunen / coachen waar mogelijk zodat ze samen datgene kunnen veranderen of verbeteren waar men sterker in wil worden .

Quote: "Mijn kwetsbaarheden, hoop en strijd verbinden mij met andere mensen. We proberen allemaal het beste van te maken!"


Hanane

In 2019 kwam ik in contact met SAVA. Mijn secretariële achtergrond, mijn zorgzame
en behulpzame eigenschappen maken dat deze werkgroep goed bij mij past. 
Wat mij hierin enorm aanspreekt is dat ik ook echt actief kan deelnemen en het 
contact met diverse doelgroepen. Het is een verrijking om nieuwe mensen te
ontmoeten. 

Wat mooi is, is dat het een wisselwerking is. Door de trainingen te geven help een ander inzicht in zichzelf te krijgen, maar ik krijg ook zelf steeds weer nieuwe inzichten door hen.