De kop is eraf

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 18:04

Steeds weer is het bijzonder zo snel als de tijd voorbij gaat. Nu kwamen we dit jaar wat laat op gang, maar het programma was klaar op 8 maart. Er zit in de laatste week voor het event zoveel energie en adrenaline bij iedereen dat het lijkt alsof er dan bergen verzet kunnen worden. 

Ook bij de partners zagen we enige verbazing over hoe we ineens op dreef waren. Zo zie je maar dat je met overzicht ineens heel ver komt. Ook de #durftevragen blijkt zijn werk te doen. Op het laatste moment toch nog iemand kunnen aantrekken om een bijdrage te leveren. De opluchting die er dan is, is groot. Want iedere dag dat je dichter bij je event komt en nog niet alles in kannen en kruiken is levert stress op. 

In onze werkgroep heeft iedereen ook nog een baan naast het werk van de werkgroep. Dat legt ook extra druk tijdens het organiseren van een event. Er zit altijd meer werk aan vast dan je je vooraf realiseert. Het begint met 'dan doen we even dit' en 'dat doen we gewoon even zo', maar in de praktijk werkt dat toch heel anders.  

We hebben weer de nodige hobbels en uitdaging op ons bord geschept maar ook gekregen. Gelukkig zijn wij vrouwen praktisch ingesteld en is er in onze werkgroep een flinke dosis nuchterheid en positieve inslag aanwezig. Mede daardoor laat de eerste week een positieve vibe bij ons achter en gaan we met nieuwe frisse moed onze tweede week in. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.