Netwerken

Gepubliceerd op 10 februari 2021 om 18:03

Als je iets wilt organiseren is het goed om op zoek te gaan naar partners. Wij zoeken bij voorkeur  lokale partners zoals bijvoorbeeld de gebiedsadviseurs. Deze worden altijd betrokken in onze organisatie. 
Je hebt je partners nodig. Vanochtend hadden wij een gesprek met de gebiedsadviseurs van de wijk Noord. Interessant om eens van hen te horen wat hun rol in de wijk is. Zij zijn onder andere ogen en oren in de wijk. Zij pikken signalen op en zetten deze door naar betreffende helpende organisaties. 

 

We hebben mooie tips van hen ontvangen die ons weer een stap verder helpen in de organisatie van een een mooi digitaal event. Ons plan wordt ambitieus genoemd. En dat klopt. Met zoveel enthousiaste mensen om ons heen en een netwerk dat enthousiast wordt van onze ideeën kan dat ook niet anders natuurlijk. Onze volgende stap is concretiseren en het draaiboek vullen. 

 

Afgelopen week hebben we ook een mooi gesprek gevoerd met Bibliotheek Rijn en Venen. Als enthousiaste vrouwen gaan brainstormen over wat er allemaal aangeboden kan worden lijkt de sky the limit soms. Ondanks dat al onze gesprekken online plaatsvinden bruist er toch fijne energie door de gesprekken heen.  Uiteindelijk is niet alles haalbaar en ga je dan kritisch kijken naar welke ideeën je behoud en welke op dit moment nog even op de plank blijven liggen. 

 

We blijven kijken naar wat nu mogelijk is en dat is nog best veel! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.