Yes We Can

Gepubliceerd op 4 februari 2021 om 18:01

De afgelopen jaren heeft onze werkgroep zich ingezet om een mooi programma voor Internationale Vrouwendag in elkaar te zetten. Dat is alle keren goed gelukt. Mooie events, veel bezoekers, mooie workshops, leuke activiteiten en lekker eten natuurlijk. 

In de organisatie van deze events hebben we altijd mooie samenwerkingspartners en sponsoren aangetrokken. 

Toen onlangs Internationale Vrouwendag 2021 ter sprake kwam waren we het er al snel over eens dat niets doen geen optie was. Na wat speurwerk kwamen we tot de ontdekking dat er rondom 8 maart veel minder aanbod is dan in andere jaren. En dat begrijpen we. Doordat de fysieke events niet tot de mogelijkheden behoort lijken de mogelijkheden veel minder. 

In onze werkgroep denken we graag in mogelijkheden en kwamen tot de ontdekking dat er een enorme uitdaging zit in het organiseren van een digitale Internationale Vrouwendag. Naarmate we het met elkaar besproken, groeide het enthousiasme. En je begrijpt als wij enthousiast zijn, dan worden anderen dat vanzelf ook! 

En daarom is ons antwoord op de vraag: "kunnen wij zelfs nu een superleuk event voor Internationale Vrouwendag organiseren?" "YESSS wij vrouwen kunnen dat!!

We nemen jullie mee in de organisatie, want het lukt natuurlijk alleen als we het met elkaar doen. Alle input en ideeën zijn welkom. Voel je vrij om mee te denken en te organiseren. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.