En nu weer verder....

Gepubliceerd op 14 juli 2021 om 11:32

Na een heel jaar lockdown zijn we in juli eindelijk weer gestart met de trainingen. En dat is heerlijk. Voor ons maar ook voor de deelnemers. Wat hebben we elkaar gemist. Het stroomt van de energie als we weer bij elkaar zitten. Het is fantastisch om te zien hoe de dames enthousiast zijn om te leren en hoe dat wat ze leren in de setting van hun eigen leven integreren. 

 

We genieten steeds opnieuw van de ontwikkelingen die we bij onze deelnemers zien, maar vooral ook van de verbindingen die er tijdens de trainingen ontstaan. Je ziet de verschillen in culturen vervagen en wat op de voorgrond komt is dat wat zij delen met elkaar. En dat is de wil om verder te gaan en niet stil te hoeven staan. 

Er wordt weer druk geknipt en geplakt voor de moodboards waar zij straks aan het einde van de training voor de groep hun presentatie over zullen geven. Dat is steeds weer een mooi moment. Als de dames bij de eerste les binnenlopen vinden ze het over het algemeen nog wat lastig om in de groep iets te vertellen, hoe mooi is het dan om ze na 9 weken voor de groep met het opgebouwde zelfvertrouwen over volgende stappen te horen en zien praten. 

 

Het geven van de trainingen kost tijd en inspanning, maar wat we er voor terugkrijgen maakt dat het allemaal waard. Dat is waar het ons om gaat. "Samen in kracht vooruit."


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.