Start nieuw seizoen

Gepubliceerd op 14 oktober 2019 om 13:49

We zijn inmiddels al weer enkele weken gestart. Dit keer met 2 groepen. Eén groep is gestart met de  "in je kracht" training. Inmiddels zijn er weer mooie moodboards gemaakt. Deze keer hebben zij de opdracht gekregen hun moodboard thuis op te hangen en deze tijdens de hele loop van de training hun bij te werken. Aan het einde van de training zullen zij een presentatie geven van hun moodboard. We zijn enorm benieuwd naar wat er allemaal in beweging wordt gezet door de training en hoe we dat gaan terugzien in hun moodboard. Over 5 weken lezen jullie hier onze enthousiaste reacties op die bijzondere presentaties. 

 

De groep waar we vorig seizoen mee afgesloten hebben is gestart met een nieuwe training. "Jouw leven en werk". In deze training gaan zoomen we in op wat er allemaal bij komt kijken als je aan het werk wilt of gaat. Wat betekent dat voor jouw leven. Ook voor deze training werken wij weer samen met Stichting lezen en schrijven. Zij maken het materiaal zo dat het heel goed te volgen is. De reacties aan het einde van zo'n avond zijn een inspiratie voor zowel de andere deelnemers als voor ons als trainer. Als er dan iemand zegt: 'ik heb iets over mijzelf geleerd vanavond' of 'ik heb geleerd dat tijd voor jezelf belangrijk is', dan wordt ik daardoor geraakt. Want ook als je 't wel weet dan blijkt tijd voor je zelf of stil staan bij jezelf steeds weer een uitdaging. 

 

*Ben jij of ken jij iemand die graag deel zou willen nemen aan deze training meld je dan hier aan. 

Zou jij het leuk vinden om deze training te geven of iets anders te doen binnen onze werkgroep bekijk dan onze vacatures

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.