Zomaar een dag

Gepubliceerd op 10 februari 2019 om 13:38Vrijdag was echt zo'n mooie dag! Ik werd er echt helemaal blij van. Het begon vanochtend al met het ontvangen van onze flyer voor Internationale Vrouwendag. Zomaar een dag eerder dan gepland! Toen ging ik de flyer verspreiden en liep in een kantoor binnen werd ik verrast door wat ik zag. Daar achter de receptie zat één van onze parels, achter een pc haar werk te doen. Ik voelde me trots. Trots op deze dame die 3 jaar geleden naar Nederland kwam en hier haar leven opnieuw moest opbouwen.
In datzelfde gebouw raakte ik in gesprek met dames van Kom Erbij en er ontstond zomaar een mooi gesprek met een mooi voornemen om samen te werken. Maar ook dat een andere vrijwilligster binnen onze werkgroep hier mag aansluiten als vrijwilligster om zo een stap dichter bij betaald werk te komen. Mijn dag kon niet meer stuk. :)
En toen mocht ik ook nog eens met een van onze nieuwe vrijwilligers op stap om flyers te verspreiden. Bijzonder om te horen hoe een ieder zijn weg zoekt en zo mooi dat ik dat ik er naast mag lopen en mag zien hoe ze die weg dan vinden.

Er gebeuren mooie dingen op Internationale Vrouwendag, maar ook de aanloop er naartoe brengt bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken, nieuwe verbindingen en heel veel inspiratie met zich mee.

Een fijne dag en een trotse groet!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.